Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Варення із жовтою сливи виходить красивого бурштинового кольору. І не скажеш відразу, що це сливове варення.
    Інгредієнти:
    * жовта слива - 1000 м;
    * цукровий пісок - 900 г.
    Жовту сливу помити, відокремити від кісточок, засипати цукровим піском, залишити на декілька годин або на ніч, щоб виділився сік.
    Варити сливове варення будемо в 3 етапи, щоб половинки не втратили форму, не розбрелися, а залишилися цілими.
    1. Поставити варитися на повільний вогонь, довести до кипіння, зняти піну і вимкнути.
    2. Через 2-3 години знову поставити варитися на повільний вогонь, довести до кипіння і вимкнути варення.
    3. Ще через 2-3 години в останній раз довести до кипіння на повільному вогні, вимкнути варення.
    Готове варення з жовтих злив розлити по банкам і закрити кришками.