Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
вишня без кісточок 300 г
цукровий пісок 100 г
сир 550 г
молоко 125 мл
цедра від 1/2 лимона
жовтки 3 шт.
манна крупа 50 г
мигдаль 50 г
білки 3 шт.
панірувальні сухарі для посипання форми
вершкове масло
Спосіб приготування:
Підготуємо всі продукти.
Сир протерть через сито і добре збити.
Вишню засипати цукровим піском (4 ст. л) і дати постояти 20 хвилин.
Невисоку форму для запікання змастити вершковим маслом і посипати панировочным сухарями.
сир додати молоко, решті пісок, терту цедру лимона, і жовтки.
Попередньо нагріти духовку до 200 С. Манну крупу змішати з подрібненим мигдалем.
Білки збити в густу піну і всі додати в сирну масу.
Половину сирної маси викласти у форму, поверх розкласти вишню.
Накрити що залишилася масою і покласти шматочками вершкове масло.
Запікати в духовці близько 50 хвилин до утворення золотистої скориночки.
Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Фото: Оксана Ельнова