Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Традиційно американську індичку на День Подяки завжди подають з журавлинним соусом, але він так само чудово поєднується з дичиною і свининою, а на думку мого чоловіка, з будь-яким м'ясом.
Навіть не любителі поєднання м'яса із солодким соусом можуть їсти його як варення з хлібом, що наша сім'я частенько і робить після свят, так як журавлина дуже корисна для здоров'я.
Інгредієнти:
* Журавлина (свіжа або заморожена) - 350 г
* Сік апельсиновий - 250 р
* Цукор - 250 р
* Цедра апельсина
Рецепт:
Готуємо сироп: змішуємо сік з цукром і доводимо до кипіння.
Додаємо помиту, перебрану журавлину, прикриваємо кришкою і дати закипіти.
Зменшуємо вогонь і, помішуючи час від часу, варити 10 хвилин.
Додаємо цедру, перемішуємо, і виставляємо на холод. Можна подавати коли охолоне, але краще всього на наступний день.
Приємного всім апетиту!
Автор: IreneA