Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Вам знадобляться:
    1 банку вареного згущеного молока
    3 яйця
    0,5 скл. цукру
    0,5 ст. сметани
    3 ст. л. вершкового масла
    1 ст. л. какао
    0,5 ч. л. соди (погасити оцтом)
    борошно
    Для крему: 250 г цукру, 2 яйця, 40 г какао, 250 г вершкового масла.
    Яйця збити з цукром, додати згущене молоко, сметану, розтоплене масло, какао, соду. Все ретельно перемішати і додати борошна стільки, щоб тісто вийшло середньої густоти. Випекти 3 коржа, змастити кремом, зверху полити глазур'ю і посипати цукровою пудрою.
    Крем: розмішати цукор, яйця, какао і поставити варити на парову лазню. Коли маса загусне, охолодити її, додати розм'якшене масло і збити.
    Для глазурі: 0,5 скл. цукру змішати з 3 ч. л. какао, розвести в 0,5 ст. молока і варити до загустіння.