Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Вам знадобляться:
1 банку вареного згущеного молока
3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 ст. сметани
3 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. какао
0,5 ч. л. соди (погасити оцтом)
борошно
Для крему: 250 г цукру, 2 яйця, 40 г какао, 250 г вершкового масла.
Яйця збити з цукром, додати згущене молоко, сметану, розтоплене масло, какао, соду. Все ретельно перемішати і додати борошна стільки, щоб тісто вийшло середньої густоти. Випекти 3 коржа, змастити кремом, зверху полити глазур'ю і посипати цукровою пудрою.
Крем: розмішати цукор, яйця, какао і поставити варити на парову лазню. Коли маса загусне, охолодити її, додати розм'якшене масло і збити.
Для глазурі: 0,5 скл. цукру змішати з 3 ч. л. какао, розвести в 0,5 ст. молока і варити до загустіння.