Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
яблука 2 шт.
сир 100 г
сметана 1 ст. л.
яйце 1 шт.
родзинки за смаком
цукрова пудра 2 ст. л.
подрібнені горіхи
ягоди і зелень для прикраси
Сир покласти в миску, додати сметану. Вбити яйце. Всипати цукрову пудру. Покласти підготовлений родзинки. Масу добре перемішати. З яблук зрізати кришку, видалити частину м'якоті і насіння.
Отримані отвори наповнити сирною масою. Посипати зверху подрібненими горіхами. Помістити яблука в вогнетривке блюдо, налити трохи води.
Запікати 15 хвилин при 200 градусів. Яблука вийняти з духовки, дати їм охолонути. Перекласти на тарілку, посипати цукровою пудрою, прикрасити за смаком.
Приємного апетиту!