Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    700 г сиру
    50 г манної крупи
    50 г борошна
    100 г цукру
    1 яйце
    30 г вершкового масла
    30 г сухарів
    50 г сметани
    50 г мигдалю
    сіль
    Приготування:
    Свіжий сир змішати з борошном та охолодженої манною крупою, яйцями, цукром і сіллю.
    Ретельно вимісити.
    Підготовлену масу шаром викласти в 4 см в змащену маслом і посипану сухарями форму.
    Поверхню маси розрівняти, змастити сметаною, посипати мигдалем.
    Запікати в духовці до утворення на поверхні рум'яної скоринки.
    Готову запіканку нарізати на шматочки, подавати зі сметаною.