Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* баранина на ребрах 1 кг
* морська сіль, перець мелений
для маринаду:
* жменю пряних трав (базилік, м'ята, майоран)
* оливкова олія 100 мл
* бальзамічний оцет 1 крапля
* яблучний мармелад 1 ст. л.
* сік 1/2 апельсина
* часник 2 зубчіка
* ріпчасту цибулю 1/2 шт.
для гарніру:
* кабачок 1 шт.
* баклажан 1 шт.
* морква 1 шт.
* спаржа
* томати-черрі
* чорна гірчиця
В блендер покласти листя зелені. Влити оливкова олія. Додати бальзамік. Часник і цибулю нарізати і покласти в блендер. Додати мармелад. Влити сік апельсина. Усе добре збити.
М'ясо посолити і поперчити. Обмазати з двох сторін маринадом, дати полежати близько години. Овочі нарізати кубиками, злегка посолити і заправити олією.
На деко викласти овочі, поставити решітку і покласти на неї баранину. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати до готовності.
Готову баранину вийняти з духовки, нарізати на порційні шматки. Розкласти баранину і овочі по тарілках, прикрасити чорної гірчицею і подати до столу.
Приємного апетиту!