Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Ніжне, соковите, диетичные котлети. Через те, що у воду кладуться лаврове листя, котлети виходять дуже ароматними і апетитними.
    Капустяне листя, на які укладаються котлети, стають м'якими і просоченими м'ясними соками. Вони служать приємним доповненням до страви.
    рецепт можна внести зміни - не класти у фарш рис і не використовувати капусту. Якщо рис додаватися не буде, тоді в цибулевому масі потрібно хвилини на три замочити скибочки батона без кірок, потім ще раз збити і тільки тоді змішати з курячим фаршем, інакше котлети вийдуть суховатыми.
    СКЛАД на 8~10 котлет
    1 куряча грудка (~600г), 1 велика цибулина (~100г), 50г води, 150г вареного рису (або 50г сухого відварити), 0,5 год ложки солі, перець, капуста, 2~3 лаврових листа
    З курячої грудки зняти шкірку і вирізати кістки.
    М'ясо пропустити через м ’ ясорубку.
    В чашу блендера покласти очищений і крупно порізану цибулю, сіль і перець. Влити воду.
    Збити до отримання однорідної маси.
    Лушпиння масу вилити в курячий фарш.
    Перемішати і додати варений рис.
    Ще раз перемішати.
    Вийде м'який липкий фарш.
    В сотейник наливати окріп і покласти в нього 2~3 лаврових листа.
    Встановити вставку для приготування на пару.
    Листи капусти (краще пекінської) помити і злегка посолити з одного боку.
    Покласти капусту на вставку солоної стороною вниз.
    Руки змазати олією або змочити водою.
    Руками зліпити з фаршу приплюснуті кульки однакового розміру і викласти їх на капусту.
    Закрити сковороду щільною кришкою і поставити на великий огонь.Когда вода закипить, вогонь зменшити до мінімального.
    Готувати котлети від 30 до 40 хвилин, в залежності від розміру.