Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 500 г курячого філе
    * 1 склянка очищених волоських горіхів
    * 2 столові ложки рослинної олії
    * 1 столова ложка вершкового масла
    * 2 столові ложки панірувальних сухарів
    * 2-3 зубчики часнику
    * 1 столова ложка нарізаної зелені петрушки
    * сіль
    * перець за смаком
    Для прикраси:
    * помідори
    * зелень петрушки і кропу
    Рецепт:
    1. Приготувати начинку. Розім'яти вершкове масло. Подрібнити часник. Горіхи пропустити через м'ясорубку. Додати петрушку, часник, сіль, олія, яйце. Все ретельно перемішати.
    2. Шматочки курячого філе злегка відбити. Посолити, поперчити. Посипати іншими спеціями за смаком. Викласти начинку на середину кожного шматочка. Краю скріпити дерев'яними шпажками. Надати форму котлет.
    3. Запанірувати в сухарях підготовлені котлети. Обсмажити з обох боків до золотистої скориночки.
    4. Викласти на тарілку готові котлети. Прикрасити зеленню і помідорами.
    Страва від Максима Аверіна