Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г яловичого фаршу,
    2 цибулини,
    1 пучок кропу,
    7-9 болгарських перчиків (маленьких),
    1 морква,
    2 свіжих помідорів,
    1 ст. л. томатної пасти,
    2 ст. л. рослинного масла,
    2-3 зубчики часнику,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Фарш змішати з дрібно нашинкованою цибулею та кропом. Додати сіль і перець. Добре перемішати.
    Перчики вимити і вийняти серединки.
    Нафарширувати перчики.
    обсмажити На рослинній олії дрібно нашинковану цибулю і нарізану соломкою моркву.
    Додати кубиками помідори, томатну пасту.
    Посолити і перемішати.
    Викласти перчики і тушкувати під кришкою 25 хвилин на повільному вогні.
    наприкінці посипати залишилися кропом і дрібно нарубаною часником.
    Подавати до столу.
    Приємного апетиту!