Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * мале філе індички 2 шт.
    * сіль, перець духмяний мелений
    * шафран на кінчику ножа
    * часник 2 зубчіка
    * петрушка сушена 1/2 ч. л.
    * оливкова олія 3 ст. л.
    * сік 1/2 лайма
    * чорізо 6 шматків
    * сир 2 шматки
    * вершки 150 мл
    * діжонська гірчиця 2 ч. л.
    * квасоля 150 г
    * вершкове масло
    Філе індички посолити, посипати петрушкою і шафраном. Додати перець і подрібнені зубки часнику. Залити все оливковою олією. Додати сік лайма, перемішати і маринувати індичку мінімум годину.
    Потім зробити в індичці поздовжній розріз, не прорізаючи її наскрізь. Покласти скибочки ковбаси. Покласти сир. Згорнути грудку рулетом, перев'язати нитками.
    Обсмажувати в розігрітій сковороді без олії з двох боків по 5-7 хвилин. Після обсмажування нитки видалити. Для соусу в мисці з'єднати вершки і гірчицю, розмішати.
    Залити індичку соусом і тушкувати до готовності під кришкою. У квасолі зрізати кінчики, покласти її в киплячу підсолену воду, варити 10 хвилин.
    Потім воду злити. Квасоля заправити маслом. Індичку разом з соусом викласти на тарілку і подати разом з квасолею.
    Приємного апетиту!