Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г нежирної свинини,
    10 шт. картоплі,
    1 морква червона,
    200 г свіжої капусти,
    1 цибулина,
    2 свіжих помідорів,
    1 пучок кропу (зелень),
    1 пучок зеленої цибулі,
    рослинна олія,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії в каструлі з товстим дном або казані.
    Додати шматочками порізане м'ясо і обсмажувати до напівготовності.
    Додати нарізану брусками моркву і 100 г води. Тушкувати на середньому вогні 10-12 хвилин.
    Додати нашатковану капусту і порізані кубиками помідори. Додати ще 200 г води і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин під кришкою.
    Добре перемішати. Посолити і поперчити.
    Картопля заздалегідь очистити і відварити в підсоленій воді до готовності.
    Викласти в середину глибокого страви м'ясо з овочами, за допомогою шумівки, а по краях картоплю. Полити бульйоном від м'яса.
    все Посипати рубленою зеленню і відразу подавати до столу.
    Приємного апетиту!