Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    філе індички 500 г
    м'якоть гарбуза 200 г
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    часник 1 зубчік
    яйце 1 шт.
    щіпка мускатного горіха
    каррі за смаком
    майонез 1 ст. л.
    подрібнені горіхи 2 ст. л.
    М'якоть індички дрібно посікти гострим ножем, перекласти в миску. Гарбуз натерти на дрібній терці і покласти до м'яса. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати до інших інгредієнтів.
    Часник подрібнити і покласти в миску. Вбити яйце. Додати мускатний горіх. Посипати каррі. Покласти майонез, посолити і поперчити за смаком. Всипати подрібнені горіхи (волоський або фісташки). Сформувати котлети.
    У сковороді розігріти олію, викласти котлети і обсмажити з обох боків до золотистої скориночки. Готові котлети покласти на блюдо і подати до столу.
    Приємного апетиту!