Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    качина грудка 1 шт.
    солодка червона цибулина 1 шт.
    вершкове масло 50 г
    сливи з компоту 150 г
    часник 1-2 зубчики
    рідина з компоту 100 мл
    сік 1/2 апельсина
    цедра апельсина
    Качину грудинку покласти на суху сковороду і обсмажувати - спочатку з однієї сторони. Потім з іншого.
    У сотейнику розтопити вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до прозорості.
    Сливу нарізати дрібним кубиком і покласти в сотейник. Додати подрібнений часник. Влити компот. Додати сік апельсина.
    Взяти вогнетривке блюдо, покласти грудку качки. Залити соусом.
    Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати 15 хвилин.
    Розрізати качку на шматочки, розкласти разом з соусом на блюді, посипати цедрою апельсина і подати до столу.
    Приємного апетиту!