Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    113 гр хлібних крихт
    цедра 1 лимона
    50 г тертого свіжого сиру Пармезан
    1 ч л орегано
    1 середнє яйце збити
    4 курячі грудки без кісток і шкіри
    2 ст. л. оливкової олії
    Томатний соус:
    1 ст. л. оливкової олії
    1 цибулина, дрібно порізана
    400 гр порізаних консервованих томатів з часником
    сіль і свежеломолотый чорний перець
    Інструкції:
    1. Змішати крихти, лимонну цедру, пармезан, орегано та приправи. Покласти суміш на велику тарілку. У окремій мисці збити яйце.
    2. Прокласти шматки курки між двома аркушами пергаменту і відбити до товщини 1 см.
    3. Занурювати шматки курки в яйце, потім в крихти, сильно притискаючи крихти.
    4. Розігріти олію в сковороді, обсмажити курку близько 7-8 хв. з кожної сторони.
    5. Для томатного соусу, розігріти олію на сковороді і обсмажити цибулю до м'якості. Додати банку томатів і готувати 5-7 хв. Приправити за смаком.
    6. Подавати курку з томатним соусом і зеленим салатом.