Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 2 порції)
    * філе індички мале 1 шт (500 г)
    * брокколі 200-300 г
    * сіль, перець
    * зелень петрушки
    для соусу:
    * печериці 4 шт.
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * борошно 1/2 склянки або трохи більше
    * вершки 100 мл
    * тертий сир 50 г
    * рослинна олія
    * тертий сир 10 г
    У сковороду налити невелику кількість олії. Покласти дрібно нарізані гриби і цибулю, обсмажити. Всипати борошно, перемішати.
    Влити воду, постійно розмішуючи. Додати вершки. Всипати сир, посолити за смаком і перемішати до однорідної маси. Індичку нарізати на порційні шматки.
    Посолити, поперчити і посипати петрушкою. Взяти аркуш пергаменту, викласти шматки індички і головки капусти. Згорнути папір в кульок. Залити страва соусом.
    Готувати у пароварці до готовності. За 5 хвилин до готовності посипати страва сиром. Помістити паперові пакети з індичкою на блюдо і подати до столу.
    Приємного апетиту!