Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Баранячі ребырышки - 8-10 шт (порубані на 5-6 см в довжину)
    Айва - 2-3 шт
    Гарбуз - невеликий шматок
    Баклажани - 1 шт
    Помідор - 1 шт
    Картопля - 1-2 шт
    Спеції: Зіра, коріандр, перець чорний мелений, сіль
    Соняшникову олію
    Приготування:
    Робиться все дуже просто, і виходить ну.. дуже смачно.
    Якщо ребра жирні, щоб було смачніше, їх краще замаринувати, маринад робиться як на обычый шашлик, цибуля+сіль+оцет+трохи води і спеції, можна щось краще придумати. Я обійшовся без маринада.Картошку чистимо, змащуємо маслом і натерти сіллю, так само чинимо з іншими овочами.
    Айву ріжемо навпіл, чистимо. Якщо айви немає, можна використовувати яблука, бажано кислуватий сорт.
    Перемішуємо спеції - сіль, zire, коріандр, перець чорний мелений і натираємо добре баранячі реберця. Фаршируємо.
    Ще раз можна посипати все трохи сіллю і специями.Все це я виклав у керамічну жаровню і закрив кришкою.
    Разгорел духовку до 200 C, потім помістив туди все добро і залишив спікатися на 40-60 хв, періодично перевіряючи на готовність, в кінці зняв кришку, що б м'ясо та інші інгредієнти трохи зарумянились.
    Фото і рецепт: VaioSX