Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    нирки яловичі або свинні 2 шт.
    лавровий лист 1 шт.
    чорний перець горошком
    сушена зелень кропу
    сіль, перець за смаком
    картопля 2 шт.
    морква 1 шт.
    солоні бочкові огірки 2 шт.
    печериці 100 г
    вершки 500 мл
    Нирки розрізати навпіл, видалити плівку і видалити жир. Залити водою і дати години 2-3 постояти, потім воду злити, нирки промити. Покласти нирки в каструлю, залити водою, довести до кипіння, зняти піну.
    Додати лавровий лист. Додати горошок. Покласти кріп і варити нирки до готовності. Картоплю і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками.
    Розігріти олію в сковороді і обсмажити моркву і картоплю до готовності. Готові нирки нарізати невеликими скибочками.
    У горщик викласти половину овочів. Додати нирки. Огірки нарізати і покласти на нирки. Печериці нарізати на 4 частини і покласти в каструлю.
    Викласти овочі, що залишилися. Посолити і поперчити страву до смаку. Залити вміст горщика вершками.
    Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати хвилин 15. Готову страву подати до столу в горщику.
    Приємного апетиту!