Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Готуйте бургери будинку. Це весело, це незвично, це крутіше котлет і веселіше шашлику. Плюс, це зручно. Не будь-який вечеря лягає між двох булок.
    філе індички
    білий хліб
    молоко
    часник
    зелений лук
    спеції
    сіль
    Не зайвим буде нагадати, що вибір спецій за вами, як і складові бургера. Нехай будуть булки, нехай корж. Нехай помідори, обсмажені баклажани або солодкі перці. Листя салату, кетчуп, ткемалі, майонез на худий кінець. Ви вільні.
    Бажано, щоб була м'ясорубка. Якщо її немає, купіть фарш, але на свій страх і ризик.
    Замочіть м'якуш білого хліба в молоці на 20 хвилин. У порівнянні з фаршем, його не повинно бути багато, слухайте серце.
    Змішайте перекручене м'ясо індички з улюбленими приправами, дрібно нарубаними зеленою цибулею і часником. Відіжміть хліб і також додайте в фарш. Посоліть.
    Дуже добре і з душею перемішайте фарш, мнучи його між пальцями і шльопаючи їм про дно посуду.
    Намочіть руки і наліпіть бургери розміру, який вам до душі. Головне пам'ятати, що індичку легко пересушити.
    У домашніх умовах я рекомендую готувати бургери в два етапи. Швидко обсмажити на розпеченій сковороді і довести до досконалості в духовці, при середній температурі.
    Якщо ви готуєте на вугіллі, то нехай вони будуть не дуже гарячими. Нам потрібно, щоб котлета рівномірно приготувалася, а не обвуглилася по краях і залишилася сирої всередині.
    Коли ми працюємо з фаршем, ми його любимо. Від самого початку процесу приготування, до проковтування останнього шматочка. Зберігайте цей стан і творіть.
    Фото і рецепт: Петро Голавский