Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    кролик - 1 тушка
    оцет - 1 крапля
    ріпчаста цибуля - 2 шт.
    часник - 2 зубчики
    сіль - за смаком
    перець - за смаком
    розмарин
    майоран
    масло вершкове - 3 ст. л.
    рослинна олія
    сметана - 250 мл.
    курячий бульйон - 500 мл.
    Кролика розрубати на порційні шматки. У склянку налити краплю оцту, розбавити водою. Кролика покласти в посуд, залити водою з оцтом, долив ще стільки, щоб вода покрила все м'ясо, залишити на 30-60 хвилин.
    Потім кролика витягнути з води, просушити. У сковороді з товстим дном розігріти суміш вершкового і рослинної олії. Покласти шматочки кролика.
    Ріпчасту цибулю нарізати кільцями. Розігріти в сковороді масло, обсмажити цибулю до золотистого кольору. Кролика посолити, поперчити, посипати травами. Беремо казан, викладаємо частину м'яса. Заливаємо половиною сметани.
    Часник придавлюємо ножем і кладемо в каструлю. Потім викладаємо половину ріпчастої цибулі. Повторюємо шари ще раз. Вливаємо бульйон. Тушкуємо на плиті близько 1-1,5 годин. Розкласти кролика по тарілках і подати до столу.
    Приємного апетиту!