Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Для 4х чоловік:
    16 курячих крилець
    1-2 цибулини
    1-2 зелених перцю
    1 баклажан
    2 помідори
    2 зубчики часнику
    1 ложка гірчиці із зернятками
    оцет
    оливкова олія
    сіль
    петрушка (для прикраси)
    Рецепт приготування крилець в гірчичному соусі:
    У глибокій тарілці змішайте гірчицю з 1-2 ложками оцту і 5-6 ложками оливкової олії. Додайте курячі крильця, посоліть. Викладіть крильця у форму для запікання і запікайте в духовці при температурі 220 градусів протягом 15 хвилин.
    Раздавливаем зубчики часнику тильною стороною ножа, смажимо їх у оливковій олії. Коли часник змінив колір, прибираємо його, додаємо дрібно рубаний цибуля, перець дрібно порізаний, перемішуємо.
    Ріжемо баклажани дрібними кубиками, солимо, додаємо на сковорідку. Хвилин через 5 додаємо дрібно нарізані помідори, солимо й тушкуємо все це ще хвилин 15.
    викладаємо На тарілку овочі, зверху крильця, прикрашаємо петрушкою.
    Рада:
    щоб овочі вийшли смачніше, важливо додавати їх по черзі і по черзі солити. Спочатку цибулю, потім зелений перець, потім баклажани і в кінці помідори.
    Приємного апетиту!