Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • СКЛАД:
    500г курячої печінки,
    400~500г лука,
    4 ст ложки рослинної олії,
    4 варених яйця,
    100~200 г вершкового масла,
    1~1,5 год ложки солі,
    перець,
    3 лаврових листа
    Приготування:
    Печінка вимити в прохолодній воді і зрізати з неї сполучну тканину.
    Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
    У сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної масла.Положить цибулю.
    Обсмажувати при помішуванні до м'якості, легкого зарумянивания і появи смачного аромату.
    Перекласти обсмажену цибулю в миску.
    У сковороду додати ще 2 столові ложки рослинної олії і розігріти його на великому вогні.
    Викласти підготовлену печінку. Поперчити.
    Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.
    Перевертати печінка обережно - вона сильно стріляється.
    Вогонь вимкнути, до печінки покласти лавровий лист, закрити каструлю кришкою і залишити охолонути до кімнатної температури.
    Пропустити через м'ясорубку печінка, цибулю і 3 варених яйця.
    Сік, що залишився в сковороді, вилити до подрібненим продуктів.
    Вмішати вершкове масло кімнатної температури.
    Посолити за смаком.
    Залишився яйце посікти і вимішати в паштет.