Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    спагетті 1/2 пачки
    оливкова олія
    сіль
    пармезан
    для соусу болоньєзе:
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    морква 1 шт.
    грудинка 100 г
    м'ясо (яловичина) 500 г
    оливкова олія 3 ст. л.
    біле вино 1 чарка
    томатне пюре 200 г (1 банку томатів у власному соку: томати очистити і перетворити в пюре)
    томатна паста 2 ст. л.
    орегано
    сіль, перець
    м'ясний бульйон 1 склянку
    М'ясо нарізати дрібними шматочками. Моркву і цибулю нашинкувати. Іноді італійці додають в соус стебло селери.
    Його також треба дрібно нарізати і обсмажити з овочами. У сковороді розігріти оливкову олію, покласти овочі і обсмажити.
    Грудинку нарізати дрібним кубиком і додати до овочів. Викласти м'ясо. Влити вино. Додати томатну пасту. Покласти томатне пюре.
    Всипати орегано. Соус посолити, поперчити. Влити бульйон. Закрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні близько години.
    Спагетті відварити аль денте з оливковим маслом і сіллю. Воду злити. Покласти спагеті на блюдо, викласти соус, посипати тертим пармезаном.
    Приємного апетиту!