Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    ребра свинячі - 1 кг;
    мед - 5 ч. л.;
    часник (великі) - 4 зуб.;
    сіль (+ перець);
    паприка - 1 ч. л.;
    куркума - 1 ч. л.;
    гірчиця (в зернах) - 1 ч. л.;
    лавровий лист - 2 шт;
    кориця (кора ) - 2 шт;
    вода (кип ’ ячена, тепла) - 0,5 склянки.
    Приготування:
    Реберця гарненько моєму. Робимо суміш для натирання: сіль, перець, додаємо паприку, куркуму, рослинна олія. Перемішуємо і натираємо ребра отриманою сумішшю.
    Додаємо зверху гірчиці в зернах, лавровий лист, кору кориці і відправляємо в розігріту до 180С духовку на 40 хвилин.
    Часник видавити через землянку. Мед розвести в теплої кип'яченої водичці, змішати з часником і цим соусом полити реберця і ще на 20 хвилин в духовочку.
    Фото і рецепт: horo6aya