Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г курячого філе,
    1 болгарський перець,
    1 яйце куряче сире,
    1 ст. л. панірувальних сухарів,
    2 ст. л. борошна пшеничного вищого сорту,
    1 ч. л. сушеного базиліка,
    рослинна олія,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Куряче філе відбити і сформувати.
    розбити Яйце в миску, посолити і поперчити. Збити.
    Додати панірувальні сухарі, половину базиліка і 1 ст. ложку борошна. Добре збити.
    Обваляти в філе клярі і обсмажити на рослинній олії з двох боків до золотистої скориночки. Викласти на паперовий рушник.
    На невеликій кількості рослинного масла, обсмажити скибочками порізаний перець.
    Додати 1/4 склянки води, базилік і сіль. Додати борошно, що залишилося, і постійно помішуючи зняти з вогню, після загустіння.
    Відбивну розрізати на шматочки і викласти на тарілку, додати шматочки перцю з соусом. Прикрасити гілочкою кропу.
    Приємного апетиту!