Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * свинячі ніжки 2 шт. (наша порада: вибирайте ніжки побільше!)
    * цибуля 1 шт.
    * морква 1 шт.
    * лавровий лист 1 шт.
    * сіль, запашний перець, ягоди ялівцю за смаком
    для начинки:
    * рубленого м'яса 300 г
    * хлібний м'якуш 100 г
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * рослинна олія
    * часник 1-2 зубчики
    * сіль, перець за смаком
    * скибочки бекону або хамона 2-4 шт.
    Підготовлені свинячі ноги залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну, зменшити температуру. Додати цибулю та моркву, спеції і варити до м'якості. Дістати з бульйону зварені ніжки, охолодити, видалити кістки (навіть якщо шкірка порвалася, нічого страшного!).
    М'якуш білого хліба розкришити в миску. Додати до нього м'ясний фарш. Часник подрібнити і покласти до інших інгредієнтів. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, гарненько обсмажити і додати у фарш.
    Масу посолити і поперчити за смаком, перемішати. Беремо трохи фаршу і викладаємо його в середину ніжки. Звертаємо рулетом. Обернемо кожну ніжку в шматки бекону або хамона.
    Язати ниткою, щоб не розвалився. Форму для випічки змастити маслом, викласти підготовлені ніжки. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько години. Готові рулети, нарізати порційними шматками і подати до столу.
    Приємного апетиту!