Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • М'ясо чудово. Всередині соковите і м'яке, а зовні преаппетитнейшая ароматна кисловато-солонувата скоринка.
    Для отримання ароматною скоринки дуже важливо взяти правильну паприку - вона не повинна бути темно коричневого кольору і не має пахнути пилом, мишами та товченим цеглою.
    Паприка повинна бути красивого, але не яскравого червоного кольору з тонким пряним ароматом.
    Якщо хорошою паприки немає, то краще замість неї використовувати томатну пасту або соус.
    СКЛАД:
    1~1,5кг м'якоті свинини
    РОЗСІЛ:
    1 ч. ложка солі, 50г води
    ОБМАЗКА:
    0,5 год ложки солі, 1/4 ч ложки чорного перцю, 1 ст. ложка рослинної олії, 1 ст. ложка меду, 2 ч. ложки лимонного соку, 2 ст ложки меленої паприки, при бажанні - червоний перець
    У воді розчинити сіль. За допомогою одноразового шприца ввести розсіл в м'ясо. Зовні м'ясо не солити.
    Загорнути м'ясо у фольгу і покласти на невеликий лист. Запікати при t=220|C до готовності.
    Час приготування свинини розраховується за формулою: 25~30 хвилин на кожні 0,5кг м'яса плюс 30 хвилин додатково.
    Обмазка
    У невеликій мисці змішати сіль, мед, рослинна олія, лимонний сік і всі види перців. При бажанні замість паприки та лимонного соку можна покласти 1~1,5 ст ложки томатної пасти.
    Розгорнути готове м'ясо й густо обмазати його вийшла массой.Температуру в духовці додати до t=250|C і допікати м'ясо до закріплення скоринки - приблизно 5 хвилин.