Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * баранина на ребрах 1 кг
    * морська сіль, перець мелений
    для маринаду:
    * жменю пряних трав (базилік, м'ята, майоран)
    * оливкова олія 100 мл
    * бальзамічний оцет 1 крапля
    * яблучний мармелад 1 ст. л.
    * сік 1/2 апельсина
    * часник 2 зубчіка
    * ріпчасту цибулю 1/2 шт.
    для гарніру:
    * кабачок 1 шт.
    * баклажан 1 шт.
    * морква 1 шт.
    * спаржа
    * томати-черрі
    * чорна гірчиця
    В блендер покласти листя зелені. Влити оливкова олія. Додати бальзамік. Часник і цибулю нарізати і покласти в блендер. Додати мармелад. Влити сік апельсина. Усе добре збити.
    М'ясо посолити і поперчити. Обмазати з двох сторін маринадом, дати полежати близько години. Овочі нарізати кубиками, злегка посолити і заправити олією.
    На деко викласти овочі, поставити решітку і покласти на неї баранину. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати до готовності.
    Готову баранину вийняти з духовки, нарізати на порційні шматки. Розкласти баранину і овочі по тарілках, прикрасити чорної гірчицею і подати до столу.
    Приємного апетиту!