Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Ребра свинячі (візьміть beefier) - 500 г
    Соєвий соус - 4 ст. л.
    Мед - 3 ст. л.
    Оцет (рисовий) - 2 ст. л.
    Приправа (для свинини) - 1 ч. л.
    Приготування:
    Наріжте порційно свинячі реберця.
    З'єднайте соус, мед і рисовий оцет. Натріть реберця приправою і замаринуйте на 6-8 годин.br/>Розігрійте олію і обсмажте в ньому реберця на сильному вогні до золотистого кольору. Додайте 1/2 склянки кип ’ ятку і медовий соус. Тушкуйте під кришкою протягом 10 хв.
    Подавайте зі свіжими овочами.
    Приємного вам апетиту!
    Фото і рецепт: Kotloff