Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    8 курячих стегенець
    1 цибуля
    1 банка (400 мл) консервованих томатів у власному соку
    2 ст.л. томатної пасти
    125 г кукурудзи
    2 ст.л. маслинові масла
    1/2 ч.л. червоного перцю
    1 ч.л. коріандру
    Сіль, перець
    Нагріти олію в сковороді, додати курячі ніжки і обсмажити до коричневої кірочки з усіх боків. Дістати з сковороди і відкласти.
    Додати нарізану цибулю і обсмажувати 3-4 хвилини до м'якості. Потім додати червоний перець і коріандр, помішувати кілька секунд.
    Додати нарізані помідори із соком банки і томатну пасту. Повернути курку в сковороду і тушкувати 20 хвилин до готовності. Додати кукурудзу і готувати 3-4 хвилини.
    Приправити за смаком. Подавати з рисом.
    Автор: Олена Смирнова
    Фото: eda.ru