Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    3 філе курячих грудинок
    1 цибулина
    1 часточка часнику
    400 г протертої м'якоті томатів
    2 ст.л. томатної пасти
    2 солодкого перцю
    2 ст.л. маслинові масла
    100 мл білого сухого вина
    1 ч.л. сушеного базиліка
    0,5 ч. л. сушеного розмарину
    400 г спагетті
    Сіль, перець
    Цибулю і часник обчистити, подрібнити. Філе нарізати ножем до стану великого фаршу. Перець очистити від плодоніжок, насіння і шкірки, подпечь в духовці, дрібно нарізати.
    У великій сковороді розігріти олію, додати цибулю і часник і готувати доки цибуля не змінить колір. Додати філе і готувати всі разом 5 хв.
    Влити вино. Готувати, поки не зникне запах алкоголю. Додати томатну пасту, м'якоть помідорів, солодкий перець, базилік і розмарин, дати закипіти, посолити, зменшити вогонь до мінімуму і готувати 25-30 хв.
    Тим часом відварити пасту, викласти її в сковороду з соусом, перемішати і негайно подати.
    Фото: good-cook.ru