Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Філе куряче - 1 шт
    Перець (болгарський) - 0.5 шт
    Помідори (середні) - 3 шт
    Базилік (свіжий) - 5-6 шт
    Часник - 2 зуб.
    Масло (рослинна) - 2-3 ст. л.
    Сіль за смаком)
    Цукор (за смаком)
    Паприка (солодка)
    Приготування:
    Перець промити, нарізати невеликими кубиками.
    Помідори вимити, нарізати також невеликими кубиками.
    Обсмажити перець на рослинній олії 2-3 хвилини.
    Викласти помідори до перцю і тушкувати ще 5 хвилин.
    Посолити, поперчити, додати цукор, паприку, дрібно нарізаний часник, порізані листя базиліка, перемішати і довести до кипіння. Наш томатний соус готовий!
    Куряче філе порізати на порційні шматки, посолити і поперчити.
    Обсмажити в малій кількості олії на великому вогні. З двох боків до готовності.
    Викласти на тарілку шматочки курки і полити томатним соусом.
    Подавати гарячим.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: terry-68