Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    філе грудки індички - 500 гр;
    лимон - 1/2 шт;
    оливкова олія - 2 ст.л.;
    мелений чорний перець - 1 ч.л.;
    сіль - 2/3 ч.л.
    Філе моєму, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо на порційні шматки (4 шт) товщиною по сантиметру-півтора.
    В миску витискаємо сік половини лимона.
    Кидаємо сіль і перець, перемішуємо вилкою.
    Потім додаємо оливкова олія, знову заважаємо.
    Кладемо стейки в маринад на 20 хвилин (залишаємо при кімнатній температурі). Через 10 хвилин перевернемо.
    На розігріту пательню гриль ставимо наші стейки і смажимо три хвилини.
    Потім перевернемо на іншу сторону і смажимо знову три хвилини.
    Потім перевернемо знову на першу сторону і повернути за годинниковою наприклад стрілкою на 90 градусів, щоб з смужок зробити ґрати.
    Смажимо дві хвилини. Потім повторимо таку ж маніпуляцію на іншій стороні.
    Подаємо з овочами.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Барановська