Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яловичий язик відварний - 6 скибочок (110 гр);
    вершковий сир легкий (17%) - 150 гр;
    хрін - 5 ч.л.;
    солоний огірок - 1 шт;
    кріп - 2-3 гілочки.
    Вершковий сир викладаємо в миску. Я купую сир зниженої жирності Natura. Можете взяти будь-який, без добавок.
    Додаємо хрін. Рекомендую вам не бухати відразу всі 5 ч.л. По-перше, хрін буває різної міцності. По-друге, смаки у всіх різні. Кладіть поступово і пробуйте.
    до Речі ця штука відмінно підходить, як соус до запеченого м'яса!
    Огірочок ріжемо поперек навпіл і потім вузькими смужками.
    На край шматочка мови кладемо чайну ложку з гіркою творожно-хренной начинки.
    Далі викладаємо скибочки огірка (4-5 шт) таким чином, щоб вони злегка "звисали" з шматочка мови, на пару міліметрів.
    Потім кладемо трохи кропу.
    Акуратно від себе загортаємо рулетик і скріплюємо зубочисткою.
    Викладаємо на тарілку.
    До горілочки - ну, ах!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Барановська