Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    1 яйце;
    розм'якшеного маргарину (мастила) 250 гр;
    3 сл. ложки з гіркою сметани;
    0,5 ч. ложки розпушувача;
    сіль;
    борошно 400-450 гр.;
    м'ясо курки - 400г;
    картоплі 4-5шт середніх;
    цибуля ріпчаста 2 шт;
    масло вершкове - 30гр.
    Приготування:
    Яйце, сметану, сіль і розпушувач змішати. Додаємо маргарин (масло) і борошно. Замісити м'яке тісто і прибираємо в холодильник на 1 годину або на 20 хвилин в морозилку.
    Приготування начинки: м ’ ясо нарізати шматочками, цибуля ріжемо півкільцями, картоплю ріжемо тонкими скибочками. Всі змішуємо, солимо-перчимо.
    Дістаємо тісто з холодильника, ділимо на 2 частини. Розгортаємо пласт і викладаємо начинку. По всьому пирога розкладаємо шматочки масла (не багато).
    Накриваємо пиріг другим шаром тесту і зверху надрізаємо тісто, роблячи отвір. Пиріг змащуємо жовтком і маслом. Випікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180С духовці.
    Фото і рецепт: horo6aya