Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Свинина (філе) - 500 г
    * Цибуля (ріпчаста) - 1-2 шт
    * Морква - 1-2 шт
    * Перець болгарський (червоний) - 1 шт
    * Помідори (у мене заморожені) - 2-3 шт
    * Олія рослинна - 2 ст. л.
    * Сіль (спеції за смаком)
    * Томатна паста - 1 ст. л.
    Приготування:
    Свинину ріжемо соломкою, солимо, перчимо й обсмажуємо в олії.
    Цибуля, морква, болгарський перець ріжемо крупною соломкою (я різала не дуже крупно,чоловік не любить). В оригіналі моркву і перець повинен бути крупно порізані.
    Коли м'ясо обжарилось, додаємо овочі й тушкуємо під кришкою хвилин 10-12.
    Додаємо помідори й тушкуємо до випаровування рідини.
    У мене помідори були заморожені, тому рідини було досить багато.
    Потім додаємо за бажанням ще столову ложку томатної пасти або кетчупу (кому що більше до смаку) і трохи води.
    Пробуємо на смак, коригуємо сіль, спеції, лавровий лист (для любителів кисло-солодкого смаку можна додати трішки цукру).
    Тушкуємо на повільному вогні до готовності м'яса.
    До такого обалденному мяску підійде будь-який гарнір, у мене сьогодні картопляне пюре.
    Приємного апетиту!
    Автор: Iyshka