Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    400~500г м'якоті свинини,
    2~3 ч ложки рослинної олії,
    1 ст. ложка гірчиці,
    1 ст. ложка лимонного соку,
    1 ст. ложка меду,
    1/2~2/3 ч ложки солі
    У маленькій мисці змішати сіль, мед, гірчицю і лимонний сок.Мякоть свинини нарізати на шматки товщиною 1,5~2 сантиметри.
    Змастити скиби рослинним маслом і помасажувати їх (пом'яти, поплескати), щоб масло проникло в тканини.
    Сковороду з антипригарним покриттям розігріти на максимальному вогні. Викласти шматки свинини.
    Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки - приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
    Вогонь зменшити до мінімуму. Облити шматки свинини соусом.
    Обсмажувати під кришкою ще за 3 хвилини кожну сторону.
    Подавати в гарячому вигляді.