Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 2 порції)
    курячі грудки 2 шт.
    швейцарський сир 2 скибочки
    шинка 2 скибочки
    сіль, перець за смаком
    борошно
    яйця 1 шт.
    панірувальні сухарі
    курячої грудки зробити надріз. Покласти шматочок сиру і шинки. Гарненько згорнути, з'єднавши краю. Якщо краю розходяться, скріпіть їх зубочистками або маленькими шпажками.
    Обваляйте шніцель в борошні. Вмочіть у яйці. Обваляйте в сухарях. Розігрійте в сковороді масло, покладіть шніцелі і обсмажуйте.
    Обсмажуйте з двох боків до готовності, зменшивши огонь.Готовые шніцелі подайте до столу з овочами і свіжою зеленню.
    Приємного апетиту!