Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Баранячі ребырышки - 8-10 шт (порубані на 5-6 см в довжину)
Айва - 2-3 шт
Гарбуз - невеликий шматок
Баклажани - 1 шт
Помідор - 1 шт
Картопля - 1-2 шт
Спеції: Зіра, коріандр, перець чорний мелений, сіль
Соняшникову олію
Приготування:
Робиться все дуже просто, і виходить ну.. дуже смачно.
Якщо ребра жирні, щоб було смачніше, їх краще замаринувати, маринад робиться як на обычый шашлик, цибуля+сіль+оцет+трохи води і спеції, можна щось краще придумати. Я обійшовся без маринада.Картошку чистимо, змащуємо маслом і натерти сіллю, так само чинимо з іншими овочами.
Айву ріжемо навпіл, чистимо. Якщо айви немає, можна використовувати яблука, бажано кислуватий сорт.
Перемішуємо спеції - сіль, zire, коріандр, перець чорний мелений і натираємо добре баранячі реберця. Фаршируємо.
Ще раз можна посипати все трохи сіллю і специями.Все це я виклав у керамічну жаровню і закрив кришкою.
Разгорел духовку до 200 C, потім помістив туди все добро і залишив спікатися на 40-60 хв, періодично перевіряючи на готовність, в кінці зняв кришку, що б м'ясо та інші інгредієнти трохи зарумянились.
Фото і рецепт: VaioSX