Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 2 порції)
* філе індички мале 1 шт (500 г)
* брокколі 200-300 г
* сіль, перець
* зелень петрушки
для соусу:
* печериці 4 шт.
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* борошно 1/2 склянки або трохи більше
* вершки 100 мл
* тертий сир 50 г
* рослинна олія
* тертий сир 10 г
У сковороду налити невелику кількість олії. Покласти дрібно нарізані гриби і цибулю, обсмажити. Всипати борошно, перемішати.
Влити воду, постійно розмішуючи. Додати вершки. Всипати сир, посолити за смаком і перемішати до однорідної маси. Індичку нарізати на порційні шматки.
Посолити, поперчити і посипати петрушкою. Взяти аркуш пергаменту, викласти шматки індички і головки капусти. Згорнути папір в кульок. Залити страва соусом.
Готувати у пароварці до готовності. За 5 хвилин до готовності посипати страва сиром. Помістити паперові пакети з індичкою на блюдо і подати до столу.
Приємного апетиту!