Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* свинячі ніжки 2 шт. (наша порада: вибирайте ніжки побільше!)
* цибуля 1 шт.
* морква 1 шт.
* лавровий лист 1 шт.
* сіль, запашний перець, ягоди ялівцю за смаком
для начинки:
* рубленого м'яса 300 г
* хлібний м'якуш 100 г
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* рослинна олія
* часник 1-2 зубчики
* сіль, перець за смаком
* скибочки бекону або хамона 2-4 шт.
Підготовлені свинячі ноги залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну, зменшити температуру. Додати цибулю та моркву, спеції і варити до м'якості. Дістати з бульйону зварені ніжки, охолодити, видалити кістки (навіть якщо шкірка порвалася, нічого страшного!).
М'якуш білого хліба розкришити в миску. Додати до нього м'ясний фарш. Часник подрібнити і покласти до інших інгредієнтів. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, гарненько обсмажити і додати у фарш.
Масу посолити і поперчити за смаком, перемішати. Беремо трохи фаршу і викладаємо його в середину ніжки. Звертаємо рулетом. Обернемо кожну ніжку в шматки бекону або хамона.
Язати ниткою, щоб не розвалився. Форму для випічки змастити маслом, викласти підготовлені ніжки. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько години. Готові рулети, нарізати порційними шматками і подати до столу.
Приємного апетиту!