Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * гомілку індички 1 шт.
    * солодкий перець 1 шт.
    * ріпчасту цибулю 1/2 шт.
    * часник 1-2 зубчики
    * кріп 1 пучок
    * моцарелла 100 г
    * сіль, перець
    лимонний або апельсиновий сік 1 ч. л.
    * картопля 1 шт.
    * морква 1 шт.
    * маслини
    Приготування:
    За допомогою ножа і ножиць для оброблення птиці вирізати кістку. М'ясо індички посолити і поперчити. Для начинки половину перцю і цибулю нарізати дрібним кубиком. Додати до овочів подрібнений часник. Кріп нарізати і додати до овочів.
    Моцареллу нарізати кубиками і додати до інших інгредієнтів. Покласти ложку конфітюру. Начинку посолити, поперчити і перемішати. Гомілка нафарширувати начинкою. Загорнути гомілку у фольгу.
    Запікати гомілку в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин. Потім фольгу зняти. Індичку перекласти в вогнетривку форму, поруч покласти нарізані шматки картоплі і перцю, нарізані скибками, маслини.
    Знову поставити в духовку і запікати до готовності овочів хвилин 20. Готову індичку нарізати на шматочки і подати до столу.