Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* гомілку індички 1 шт.
* солодкий перець 1 шт.
* ріпчасту цибулю 1/2 шт.
* часник 1-2 зубчики
* кріп 1 пучок
* моцарелла 100 г
* сіль, перець
лимонний або апельсиновий сік 1 ч. л.
* картопля 1 шт.
* морква 1 шт.
* маслини
Приготування:
За допомогою ножа і ножиць для оброблення птиці вирізати кістку. М'ясо індички посолити і поперчити. Для начинки половину перцю і цибулю нарізати дрібним кубиком. Додати до овочів подрібнений часник. Кріп нарізати і додати до овочів.
Моцареллу нарізати кубиками і додати до інших інгредієнтів. Покласти ложку конфітюру. Начинку посолити, поперчити і перемішати. Гомілка нафарширувати начинкою. Загорнути гомілку у фольгу.
Запікати гомілку в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин. Потім фольгу зняти. Індичку перекласти в вогнетривку форму, поруч покласти нарізані шматки картоплі і перцю, нарізані скибками, маслини.
Знову поставити в духовку і запікати до готовності овочів хвилин 20. Готову індичку нарізати на шматочки і подати до столу.