Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 курка 1,8 кг
    вершкове масло 60 г
    сіль
    свіжозмелений чорний перець
    шардоне 250 мл
    ріпчасту цибулю 100 г
    печериці 250 г
    цукор 2 ч. л.
    сметана 500 мл
    Приготування:
    Курку розрізати на 8 частин. Обсмажити в 30 г вершкового масла з усіх боків, поперчити. Посолити за смаком. Залити вином. Додати 0,5 л води. Накрити кришкою і варити 20 хвилин.
    Від шампіньйонів відрізати ніжки, а капелюшки нарізати скибочками. Розігріти що залишився вершкове масло і на ньому підсмажити дрібно нарізану цибулю і гриби, посолити. Посипати гриби з цибулею цукровим піском.
    Гриби з цибулею поставити в морозильну камеру до подачі. Вийняти шматки м'яса з утятниці. Сік, що залишився уварити вдвічі. Додати сметану, розмішати і уварити соус вдвічі.
    Розкласти птицю по тарілках, полити сметанним соусом і прикрасити страву замороженими гриби з цибулею. Рекомендується подати до страви відварений рис басматі і шпинат.
    Приємного апетиту!