Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
На 4 порції:
* 500 г фаршу з індички
* 2 столові ложки рубленого лука
* 1/2 столової ложки рубленого часнику
* 1 столова ложка рубаної зелені петрушки
* 1 столова ложка рубаних листя м'яти
* 3 яйця
* 1/2 склянки вареного дліннозєрного рису
* 4 чашки курячого бульйону
* 3 столові ложки лимонного соку
* мелений чорний перець
* сіль за смаком
Рецепт:
1. Змішати фарш індички з цибулею, часником, яєчними жовтками, рисом, сіллю, перцем.
2. З фаршу сформувати 24 кульки. Тушкувати в курячому бульйоні 20 хвилин з моменту закипання). З бульйону вийняти готові фрикадельки.
3. Збити яєчні білки з соком лимона. Змішати з гарячим бульйоном. У суміш покласти фрикадельки і прогріти.
4. При подачі посипати рубаною зеленню.
Готувати: 35 хвилин
Висока калорійність