Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • На 4 порції:
    * 500 г фаршу з індички
    * 2 столові ложки рубленого лука
    * 1/2 столової ложки рубленого часнику
    * 1 столова ложка рубаної зелені петрушки
    * 1 столова ложка рубаних листя м'яти
    * 3 яйця
    * 1/2 склянки вареного дліннозєрного рису
    * 4 чашки курячого бульйону
    * 3 столові ложки лимонного соку
    * мелений чорний перець
    * сіль за смаком
    Рецепт:
    1. Змішати фарш індички з цибулею, часником, яєчними жовтками, рисом, сіллю, перцем.
    2. З фаршу сформувати 24 кульки. Тушкувати в курячому бульйоні 20 хвилин з моменту закипання). З бульйону вийняти готові фрикадельки.
    3. Збити яєчні білки з соком лимона. Змішати з гарячим бульйоном. У суміш покласти фрикадельки і прогріти.
    4. При подачі посипати рубаною зеленню.
    Готувати: 35 хвилин
    Висока калорійність