Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Рецепт розрахований на 4 порції:
    • 400 гр. фаршу з яловичини
    • 400 гр. фаршу зі свинини
    • 12 перепелиних яєць
    • 500 гр. солодкого стручкового перцю
    • 1 цибулина
    • 1 зелений перець
    • 1 зубчік часнику
    • 1 куряче яйце
    • борошно
    • оливкова олія
    • сіль
    • перець
    • 1 чайна ложка каррі
    Для соусу:
    • 4 цибулини
    • 1 столова ложка борошна
    • 1 склянку білого вина
    • 1 склянку бульйону (води)
    • оливкова олія
    • сіль
    Приготування:
    Відваріть перепелині яйця в каструлі з підсоленою водою протягом 5 хвилин. Почистіть і відкладіть.
    Для соусу потрібно цибулю нарізати великими шматочками і покласти на сковороду з рослинним маслом. Додати дрібку солі і смажити 15-20 хвилин на повільному вогні.
    Коли цибуля обсмажили, потрібно додати борошно, біле вино та бульйон. Потім все це варити на слабкому вогні 8-10 хвилин. Потім перелити все це в каструлю.
    Для приготування фрикадельок:
    Дрібно нарізати зелений лук, часник і перець і помістити все це в миску. Додати м'ясний фарш (свинячий і яловичий), приправити сіллю, перцем і каррі, добре перемішати і додати яйце (сира). Перемішати, довести до однорідної консистенції.
    Далі потрібно взяти вийшов фарш невеликими порціями й очищені перепелині яйця обліпити їм так, щоб у результаті вийшло, що яйце було всередині фрикадельки. Потім готові фрикадельки «обваляти» в борошні і обсмажити. Потім варити ще 4-5 хвилин на середньому вогні.
    Стручковий перець помістити в каструлю з соусом і варити на середньому вогні протягом 10 хвилин. Потім викласти на тарілку. Подавати фрикадельки з стручковим перцем і соусом.
    Рада
    Якщо ви хочете, щоб фрикадельки були більш соковитими, додайте у фарш шматок хліба, просоченого в молоці протягом 10 хвилин.