Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Рецепт розрахований на 4 порції:
• 400 гр. фаршу з яловичини
• 400 гр. фаршу зі свинини
• 12 перепелиних яєць
• 500 гр. солодкого стручкового перцю
• 1 цибулина
• 1 зелений перець
• 1 зубчік часнику
• 1 куряче яйце
• борошно
• оливкова олія
• сіль
• перець
• 1 чайна ложка каррі
Для соусу:
• 4 цибулини
• 1 столова ложка борошна
• 1 склянку білого вина
• 1 склянку бульйону (води)
• оливкова олія
• сіль
Приготування:
Відваріть перепелині яйця в каструлі з підсоленою водою протягом 5 хвилин. Почистіть і відкладіть.
Для соусу потрібно цибулю нарізати великими шматочками і покласти на сковороду з рослинним маслом. Додати дрібку солі і смажити 15-20 хвилин на повільному вогні.
Коли цибуля обсмажили, потрібно додати борошно, біле вино та бульйон. Потім все це варити на слабкому вогні 8-10 хвилин. Потім перелити все це в каструлю.
Для приготування фрикадельок:
Дрібно нарізати зелений лук, часник і перець і помістити все це в миску. Додати м'ясний фарш (свинячий і яловичий), приправити сіллю, перцем і каррі, добре перемішати і додати яйце (сира). Перемішати, довести до однорідної консистенції.
Далі потрібно взяти вийшов фарш невеликими порціями й очищені перепелині яйця обліпити їм так, щоб у результаті вийшло, що яйце було всередині фрикадельки. Потім готові фрикадельки «обваляти» в борошні і обсмажити. Потім варити ще 4-5 хвилин на середньому вогні.
Стручковий перець помістити в каструлю з соусом і варити на середньому вогні протягом 10 хвилин. Потім викласти на тарілку. Подавати фрикадельки з стручковим перцем і соусом.
Рада
Якщо ви хочете, щоб фрикадельки були більш соковитими, додайте у фарш шматок хліба, просоченого в молоці протягом 10 хвилин.