Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
качина грудка 1 шт.
солодка червона цибулина 1 шт.
вершкове масло 50 г
сливи з компоту 150 г
часник 1-2 зубчики
рідина з компоту 100 мл
сік 1/2 апельсина
цедра апельсина
Качину грудинку покласти на суху сковороду і обсмажувати - спочатку з однієї сторони. Потім з іншого.
У сотейнику розтопити вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до прозорості.
Сливу нарізати дрібним кубиком і покласти в сотейник. Додати подрібнений часник. Влити компот. Додати сік апельсина.
Взяти вогнетривке блюдо, покласти грудку качки. Залити соусом.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати 15 хвилин.
Розрізати качку на шматочки, розкласти разом з соусом на блюді, посипати цедрою апельсина і подати до столу.
Приємного апетиту!