Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
качині ніжки 2 шт.
сіль, перець
сік 1 апельсина
сік 1/2 лимона
мед 1 ч. л.
діжонська гірчиця 1 ч. л.
листки розмарину
кориця 1 паличка
коктейльна вишня
листя м'яти для прикраси
яблука 3 шт.
В ємність вичавити сік апельсина. Додати сік лимона. Покласти мед. Додати гірчицю, все перемішати. Покласти листки розмарину.
Качині ніжки посолити і поперчити. Залити маринадом. Додати корицю зверху і дати час постояти в прохолодному місці.
Потім маринад злити і обсмажити ніжки з двох сторін на сковороді без додавання олії.
Яблука розрізати навпіл, видалити насіння і покласти в вогнетривке блюдо. Залити соком яблука апельсина.
В середину кожного яблука покласти вишню. Зверху покласти качині ніжки, залити все гусячим жиром.
Поставити в розігріту до 190 градусів духовку і запікати до готовності, періодично перевертати птицю.
Перекласти качині ніжки з яблуками на тарілки та подати до столу.
Приємного апетиту!