Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    качині ніжки 2 шт.
    сіль, перець
    сік 1 апельсина
    сік 1/2 лимона
    мед 1 ч. л.
    діжонська гірчиця 1 ч. л.
    листки розмарину
    кориця 1 паличка
    коктейльна вишня
    листя м'яти для прикраси
    яблука 3 шт.
    В ємність вичавити сік апельсина. Додати сік лимона. Покласти мед. Додати гірчицю, все перемішати. Покласти листки розмарину.
    Качині ніжки посолити і поперчити. Залити маринадом. Додати корицю зверху і дати час постояти в прохолодному місці.
    Потім маринад злити і обсмажити ніжки з двох сторін на сковороді без додавання олії.
    Яблука розрізати навпіл, видалити насіння і покласти в вогнетривке блюдо. Залити соком яблука апельсина.
    В середину кожного яблука покласти вишню. Зверху покласти качині ніжки, залити все гусячим жиром.
    Поставити в розігріту до 190 градусів духовку і запікати до готовності, періодично перевертати птицю.
    Перекласти качині ніжки з яблуками на тарілки та подати до столу.
    Приємного апетиту!