Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 2 порції)
курячі грудки 2 шт.
швейцарський сир 2 скибочки
шинка 2 скибочки
сіль, перець за смаком
борошно
яйця 1 шт.
панірувальні сухарі
курячої грудки зробити надріз. Покласти шматочок сиру і шинки. Гарненько згорнути, з'єднавши краю. Якщо краю розходяться, скріпіть їх зубочистками або маленькими шпажками.
Обваляйте шніцель в борошні. Вмочіть у яйці. Обваляйте в сухарях. Розігрійте в сковороді масло, покладіть шніцелі і обсмажуйте.
Обсмажуйте з двох боків до готовності, зменшивши огонь.Готовые шніцелі подайте до столу з овочами і свіжою зеленню.
Приємного апетиту!