Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Днями вирішила приготувати котлети з курячого філе, але якось мені його здалося замало. Вирішила додати різних овочів для маси, а коли приготувала, то відірватися не могли, так було смачно! Ділюся з вами рецептом, думаю, що комусь точно в нагоді.
    Інгредієнти:
    Куряче філе - 450 г;
    Морква - 1 шт;
    Капуста білокачанна - 200 г;
    Гарбуз - 60 г;
    Цибуля ріпчаста - 1-2 шт;
    Перець болгарський (червоний) - 0.5 шт;
    Петрушка (невеликий пучок) ;
    Манна крупа - 3 ст.л.;
    Сіль,перець (за смаком) ;
    Рослинна олія для смаження цибулі та змащування форми) ;
    нарізати Невеликими шматочками капусту, гарбуз і морква, так, щоб це зручно було перекрутити в комбайні.
    З курячого філе приготувати фарш. Обсмажити дрібно нарізану цибулю на рослинній олії.
    З'єднати подрібнені в комбайні овочі з фаршем і підсмаженою цибулею. Додати нарізану соломкою болгарський перець, дрібно нарізану петрушку, манну крупу. Посолити і поперчити.
    Фарш добре перемішати, сформувати котлети і викласти їх в змащену маслом форму.
    Котлети запекти в духовці при 200 градусах близько 20-25 хвилин, поки зарум'яниться верх.
    Дуже смачно, спробуйте!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: lakshmi