Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Для 4х чоловік:
16 курячих крилець
1-2 цибулини
1-2 зелених перцю
1 баклажан
2 помідори
2 зубчики часнику
1 ложка гірчиці із зернятками
оцет
оливкова олія
сіль
петрушка (для прикраси)
Рецепт приготування крилець в гірчичному соусі:
У глибокій тарілці змішайте гірчицю з 1-2 ложками оцту і 5-6 ложками оливкової олії. Додайте курячі крильця, посоліть. Викладіть крильця у форму для запікання і запікайте в духовці при температурі 220 градусів протягом 15 хвилин.
Раздавливаем зубчики часнику тильною стороною ножа, смажимо їх у оливковій олії. Коли часник змінив колір, прибираємо його, додаємо дрібно рубаний цибуля, перець дрібно порізаний, перемішуємо.
Ріжемо баклажани дрібними кубиками, солимо, додаємо на сковорідку. Хвилин через 5 додаємо дрібно нарізані помідори, солимо й тушкуємо все це ще хвилин 15.
викладаємо На тарілку овочі, зверху крильця, прикрашаємо петрушкою.
Рада:
щоб овочі вийшли смачніше, важливо додавати їх по черзі і по черзі солити. Спочатку цибулю, потім зелений перець, потім баклажани і в кінці помідори.
Приємного апетиту!